A konyhabútornak, készüljön akár fából vagy bútorlapból, pontosan olyannak és akkorának kell lennie, amit az Ön otthona, esetleg munkahelye és igénye megkíván! A konyha mindennapi életünk alapvető helyszíne.

A készbútor gyártóktól eltérően cégünk nem a standard méretek gyártását, hanem az egyedi igényeket és azok méretre történő kivitelezését tartja szem előtt.

Egyedi konyhabútorok már 34.900Ft/fm-től!

KonyhabútorKonyhabútorKonyhabútor

• A konyhabútor általában alsó és felső részből áll:az alsó szekrények magassága a lábazattal együtt 85 cm, a felső szekrényeké 72 cm, de ezek igény szerint lehetnek eltérőek is. A konyhabútor korpuszát (testét) a legjobb minőségű anyagokból gyártjuk és szereljük, ABS élzárással. Ajtófrontjaink kiváló minőségben készülnek, legyen akár MDF vagy faajtó, festett, matt vagy fényes kivitelezéssel, klasszikus vagy a trendnek megfelelő színből, igény szerinti marásmintákkal, rattan vagy üvegbetéttel.

• A konyhabútor szerves része lehet a konyhasziget, mely funkcionalitását tekintve hasonló, mint maga a konyhabútor: alkalmas tárolásra is, de elhelyezhetjük itt akár a mosogató medencét vagy a főzőlapot, sütőt is.

KonyhabútorKonyhabútorKonyhabútor

• A konyhabútor legyen időtálló, de mégis „divatos”. Ezért fontos, hogy elképzeléseit szakemberünk segítségével a helyszínen és mintatermünkben is részletesen megtervezzük, átbeszéljük. Konyhabútoráról 3D-s látványtervet készítünk, hogy végül tökéletesen az Ön elképzelésének megfelelően legyen majd beszerelve.

• A megfelelően gépesített konyhabútor elengedhetetlen része mai rohanó hétköznapjainknak. Ne töltsön több időt a főzéssel, mosogatással, mint amennyit feltétlenül muszáj! Bútoralkatrészeinket (bútorlap, munkalap, vasalatok, tartozékok…), konyhagépeinket, a legjobb minőséget gyártó magyar és külföldi cégektől szállítjuk.

BútorajtókFogantyúMunkalapok

 

Az egyedi készítésű konyhabútorok előnyei:
• Az egyedi konyhabútorok készítése közben nem kell kötődnünk a szabványokhoz, nincsenek kötött méretek, sem kötött formák.
• Gyakran előfordul, hogy egy üzletben megvásárolt, előre gyártott bútor nem passzol a konyhába, ilyenkor az utólagos javításnál takarólécekkel kell eltakarni a maradék hézagokat.
• Az egyedi konyhabútorok készítésénél erre nincs szükség, hiszen pontosan akkora bútor készül, amekkorát a hely vagy adottság megkíván, és pontosan olyan, amilyet Ön elképzelt.
• Az egyedi készítésű konyhabútorok további nagy előnye, hogy szinte bármilyen stílusú, kinézetű bútort el lehet készíteni, a lakás stílusához.

KonyhabútorKonyhabútorKonyhabútor

Az általunk készített konyhabútorok (munkalapok, ajtók, kilincsek, fogantyúk, szekrények, polcok, polcrendszerek, asztalok, és egyéb kiegészítők) minőségi anyagból készülnek, így rendkívül strapabírók.

Amennyiben velünk készítteti el konyhabútorát, az összeszereléssel vagy a beépítéssel sem kell foglalkoznia, hiszen szakembereink segítségével ezt elvégezzük Ön helyett!

Rendelje meg konyhabútorát mosogatótálcával, beépített gépekkel!

Üzletünkben sütők, főzőlapok, páraelszívók, mikrohullámú sütők, hűtőgépek, mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, tűzhelyek, kávéfőzők, reggeliző szettek is kaphatók.
Katalógusainkat az alábbi linkekről tölthetik le:Akciós háztartási gépek (.pdf) 10.79 MB

Cégünk segít Önnek, hogy a lehető legpraktikusabban tudja berendezni konyháját is.

Legyenek azok akár konyhai berendezések, konyhai ajtók, kilincsek, fogantyúk, szekrények, vagy egyedileg kialakított tárolók, polcok, akasztók, famunkák egyedi elképzelés alapján.

Fáradjon be hozzánk, hogy együtt találjunk megoldást!
A színeket, anyagokat, kiegészítőket válassza ki mintatermünkben!

Ha már van elképzelése, küldje el a Kapcsolat oldalon kresztül és 2 munkanapon belül ingyenes árajánlatot adunk.
További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.