• Funkciójukkal maximálisan segíteniük kell az Ön munkáját, munkahelyén és otthonában egyaránt.
• A megfelelő számítógép- vagy íróasztal, polcrendszer, zárható irattartó elképzelés szerint történő pontos tervezésében, kivitelezésében járulunk hozzá munkájának könnyítéséhez.
• Az üzletberendezések, valamint az irodabútorok tervezése közben figyelmet fordítunk az egyediségre és a kényelemre: úgy tervezzük meg őket, hogy azon minden helyet kényelmesen ki tudjon használni!

A készbútor gyártóktól eltérően cégünk nem a standard méretek gyártását, hanem az egyedi igényeket és azok méretre történő kivitelezését tartja szem előtt.

Egyedi Irodabútor Pécs Egyedi irodabútor készítés Pécs Otthoni Iroda bútor Pécs

Az egyedi készítésű irodabútorok előnyei:
• Az egyedi irodabútorok készítése közben nem kell kötődnünk a szabványokhoz, nincsenek kötött méretek, sem kötött formák.
• Gyakran előfordul, hogy egy üzletben megvásárolt, előre gyártott bútor nem passzol a kiválasztott helyre, ilyenkor az utólagos javításnál takarólécekkel kell eltakarni a maradék hézagokat.
• Az egyedi irodabútorok készítésénél erre nincs szükség, hiszen pontosan akkora bútor készül, amekkorát a hely vagy adottság megkíván, és pontosan olyan, amilyet Ön elképzelt.
• Az egyedi készítésű irodabútorok további nagy előnye, hogy szinte bármilyen stílusú, kinézetű bútort el lehet készíteni, az iroda stílusához.
• Az üzletberendezések, illetve irodabútorok tervezésnek köszönhetően akár még olcsóbban is megkaphatja azokat, mintha készen vásárolná azokat valamelyik üzletben.

Az általunk készített irodabútorok és beépített szekrények (irodai szekrények, íróasztalok, számítógépasztalok és egyéb kiegészítők) minőségi anyagból készülnek, így rendkívül strapabírók.

Amennyiben velünk készítteti el irodabútorát, vagy üzlete berendezését, az összeszereléssel vagy a beépítéssel sem kell foglalkoznia, hiszen szakembereink segítségével ezt elvégezzük Ön helyett!

Cégünk segít Önnek, hogy a lehető legpraktikusabban tudja berendezni irodáját, üzletét is.

Legyenek azok akár irodai polcok, irodai szekrények, íróasztalok, számítógépasztalok, vagy egyedileg kialakított tárolók, polcok, akasztók, famunkák egyedi elképzelés alapján.

A bútorajtókról és a fogantyúkról további információt itt talál.

Egyedi készítésű irodabútorok és üzletberendezések kivitelezését főleg Budapesten, és Pest megyében vállaljuk.

Fáradjon be hozzánk, hogy együtt találjunk megoldást!
A színeket, anyagokat, kiegészítőket válassza ki mintatermünkben!

Ha már van elképzelése, küldje el a Kapcsolat oldalon keresztül és 3 munkanapon belül ingyenes árajánlatot adunk.
További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.