• Tekintettel arra, hogy a fürdőszobák általában kis alapterületűek, viszonylag olcsón is be lehet őket rendezni.
• A törölközők és egyéb tárgyak tárolását a lakás adottságaira szabott, egyedi fürdőszoba bútorokkal könnyen meg lehet oldani.

A készbútor gyártóktól eltérően cégünk nem a standard méretek gyártását, hanem az egyedi igényeket és azok méretre történő kivitelezését tartja szem előtt.
Az egyedi bútor lényege, hogy az Ön ízlésének, stílusának, igényének megfelelően készüljön el.

Az egyedi készítésű fürdőszoba bútorok előnyei:
• Az egyedi fürdőszoba bútorok készítése közben nem kell kötődnünk a szabványokhoz, nincsenek kötött méretek, sem kötött formák.
• Gyakran előfordul, hogy egy üzletben megvásárolt, előre gyártott bútor nem passzol a kiválasztott helyre, ilyenkor az utólagos javításnál takarólécekkel kell eltakarni a maradék hézagokat.
• Az egyedi fürdőszoba bútorok készítésénél erre nincs szükség, hiszen pontosan akkora bútor készül, amekkorát a hely vagy adottság megkíván, és pontosan olyan, amilyet Ön elképzelt.
• Az egyedi készítésű fürdőszoba bútorok további nagy előnye, hogy szinte bármilyen stílusú, kinézetű bútort el lehet készíteni, a lakás stílusához.

Amennyiben velünk készítteti el fürdőszoba bútorát és tárolóit az összeszereléssel vagy a beépítéssel sem kell foglalkoznia, hiszen szakembereink segítségével ezt elvégezzük Ön helyett!

Az általunk készített fürdőszoba bútorok (polcok, szekrények, tárolók) minőségi anyagból készülnek, így rendkívül strapabírók.

Cégünk segít Önnek, hogy a lehető legpraktikusabban tudja berendezni fürdőszobáját is.

Legyenek azok akár tükrös fürdőszoba szekrények, vagy egyedileg kialakított tárolók, polcok, akasztók, famunkák egyedi elképzelés alapján.

A bútorajtókról és a fogantyúkról további információt itt talál.

Egyedi készítésű fürdőszoba bútorok kivitelezését főleg Budapesten, és Pest megyében vállaljuk

Fáradjon be hozzánk, hogy együtt találjunk megoldást!
A színeket, anyagokat, kiegészítőket válassza ki mintatermünkben!

Ha már van elképzelése, küldje el a Kapcsolat oldalon keresztül és 3 munkanapon belül ingyenes árajánlatot adunk.
További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.